Despre Noi

Misiunea noastră

DIGITAL PROPERTY este o companie românească specializată ȋn domeniul administrării asociațiilor de proprietari și administrării de blocuri și locuințe individuale ȋnchiriate.

DIGITAL PROPERTY a fost ȋnființată ȋn 2018 din dorința de a deveni un furnizor premium de servicii ȋn domeniul administrării de imobile. Modelul nostru de business inovator integrează serviciile solicitate ȋn managementul unui imobil cu o platformă digitală de ultima generație ȋn domeniu. Prin aceasta ne propunem o transparentizare totala a serviciului de management al proprietății. În plus, aceasta tehnologie permite fiecărui proprietar de imobil să verifice, la orice ora, situația cotelor datorate catre Asociația de Proprietari.

Prin intermediul Avizierului Online și al unei aplicații mobile, fiecare proprietar are acces ȋn orice moment către Asociația de Proprietari.

DIGITAL PROPERTY oferă atât servicii online, adaptate omului modern, aflat mereu ȋn lupta cu timpul, cât și soluții offline, pentru proprietarii care preferă varianta clasică de administrare.

Oferim proprietarilor numeroase soluții facile de plată:

– online, din contul creat pentru fiecare proprietar pe site-ul nostru

– prin intermediul aplicației mobile Deskis

– cu card bancar la sediul societății, prin intermediul POS-ului

– cash, la sediul societății noastre.

Țelul nostru este de a oferi tuturor proprietarilor și chiriașilor cea mai nouă soluție ȋn domeniul administrării de imobil.

Suntem flexibili și oferim solutii potrivite pentru fiecare entitate ȋn parte. Ne dorim ca prin experiența Administratorilor noștri să oferim o garanție ȋn plus ȋn ceea ce privește magamentul imobiliar. Tocmai de aceea, toți colegii noștri dețin atestate de Administrator de imobile eliberate de Primăria Brașov.

Utilizarea platformei noastre elimina anumite secvențe “obscure” de care ne-am lovit fiecare ȋn relațiile cu Asociațiile de Proprietari gestionate clasic.

Nu ȋn ultimul rând, DIGITAL PROPERTY vine ȋn ajutorul proprietarilor care dețin imobile ȋnchiriate ȋn Brașov și ȋn ȋmprejurimi, dar care nu locuiesc ȋn oraș și nu le pot administra singuri.

Managementul proprietății ȋnchiriate este la fel de important ca ȋnchirierea efectivă a imobilului. Urmărirea proprietății, colectarea chiriei, mentenanța tehnică, ȋnregistrarea contractelor la Administrația Financiară sunt doar câteva dintre preocupările proprietarilor aflați ȋn imposibilitatea de a-și administra imobilul de la distanță.